Manieren-om-je-veters-te-rijgen-diamond-methode

Diamond - Rijgmethode 2

Wedden dat je deze manier van veters in je schoenen doen nog niet hebt gezien? De "Diamond" methode.

Deze kun je met elk type veter gebruiken en zal dan ook een super mooie eye-catcher zijn.

Voordat we beginnen met deze manier van rijgen moet gezegd worden dat je het rustig aan moet doen om het goed te doen. Waarom je het rustig aan moet doen?  Heel simpel... het is vrij makkelijk om een fout te maken bij deze rijgtechniek. Om alles volgens plan te laten verlopen hebben we een hele mooie stappenplan gemaakt die vrij uitgebreid is en om het nóg duidelijker te maken hebben we gebruik gemaakt van bepaalde pictogrammen, zodat jij de nodige overzicht kan houden.

Rijgtechniek-legenda

Laten we snel gaan kijken hoe we de veters moeten veteren om de "Diamond" op een correcte manier in de schoenen te krijgen.

 

Stap 1

Zet de schoen voor je neer met de neus naar je toe en haal de veter van binnenuit naar buiten zodat de veter gesp aan de binnenkant in het midden zit.

Trek daarna de linker veter schuin aan de overkant en haal hem door het veteroogje heen, trek 'm weer terug meteen boven het gaatje zoals hieronder afgebeeld.

Rijgmethode-diamond-stap-1-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 2

De plek waar je de oranje cirkel ziet is de plek waar je voor het laatst het vetergaatje terug hebt getrokken. Deze veter haal je schuin tegenover weer in het onderste veteroogje en trek je op dezelfde manier terug meteen boven het gaatje.

Rijgmethode-diamond-stap-2-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 3

Herhaal dit proces en je zult zien dat de veters netjes schuin aan een kant zullen staan zoals het patroon op de afbeelding hieronder.

Rijgmethode-diamond-stap-3-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 4

Vanaf nu wordt het een stuk pittiger en wil ik je vragen om je volle concentratie en focus er bij te houden. De linkerkant van de veter heb je niet meer nodig, die heb je gebruikt voor de rechterkant van de schoen. Nu vervolg je de stappen met de rechterkant van de veter en zal je merken dat je precies dezelfde stappen moet zetten als wat je bij de eerste 3 stappen hebt moeten doen. Pak de rechterkant van de veter en breng hem net als bij stap 1 naar de overkant en haal de veter door de veteroog waar al een andere veter in zit. Trek de veter vervolgens terug meteen boven de veteroog.

Rijgmethode-diamond-stap-4-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 5

Breng de veter schuin tegenover in het onderste oogje waar nog geen veter in zit. Trek de veter meteen terug boven het oogje, net zoals je dat bij stap 2 hebt gedaan, alleen nu weer met een andere veter die in de weg zit.

Rijgmethode-diamond-stap-5-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 6

Breng de veter schuin tegenover in het onderste oogje waar nog geen veter in zit. Trek de veter meteen terug boven het oogje, net zoals je dat bij stap 2 hebt gedaan, alleen nu met een veter die weer in de weg zit.

Rijgmethode-diamond-stap-6-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 7

Haal de veter vanuit de binnenkant naar buiten en steek hem schuin tegenover beneden er weer in.

Rijgmethode-diamond-stap-7-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 8

Haal de veter vanuit de binnenkant naar buiten. Nu blijft er nog maar één veteroog open.

Rijgmethode-diamond-stap-8-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 9

Tot slot, je raad het al... haal je de veter door de laatste oog en ben je ready om te shinen! *doet dansje en zingt "Shine bright like a diamond"*

Rijgmethode-diamond-stap-9-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Conclusie

De "Diamond" rijgmethode is een unieke en stijlvolle manier om je schoenen een opvallende twist te geven. Het kan in het begin wat uitdagend zijn vanwege de precieze stappen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, zal je merken dat je schoenen echt opvallen en je vele complimenten zult ontvangen. Met de juiste veters en wat geduld kun je een eenvoudige schoen omtoveren tot een opvallend fashion statement. Durf jij het aan om de "Diamond" rijgmethode te proberen? Vergeet niet om de stappen rustig te volgen en voordat je het weet, loop jij rond met de meest stijlvolle schoenen in de stad!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.