In onze handleiding vind je het stappenplan om elastische veters op een correcte manier in je schoenen te installeren. Elke bestelling ontvangt ook een fysieke handleiding, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken!

Elke elastische veter is 100 cm lang. Dit is lang genoeg, omdat je namelijk geen strik hoeft te maken. Je kunt er zelfs nog een stuk vanaf knippen, dus 100 cm is meer dan voldoende.

Veters zonder strikken zijn de afgelopen jaren niet voor niets zo populair geworden. Ze brengen talloze voordelen met zich mee, zoals het besparen van tijd, geld en gedoe, altijd comfortabel in je schoenen blijven, zelfs tijdens het lopen, en een mooiere uitstraling van je schoenen zonder lelijke lange lussen.

Als je vóór 16:00 bestelt, wordt je bestelling de volgende dag geleverd. Bestellingen worden niet geleverd op zondag en maandag. Houd er rekening mee dat bestellingen buiten Nederland kunnen afwijken van bovenstaande informatie. In sommige gevallen kunnen bestellingen binnen Nederland ook afwijken van de leverbelofte, omdat onze vervoerspartner PostNL de bestellingen op bepaalde dagen mogelijk een dag later bezorgt vanwege drukte of specifieke omstandigheden.

Elastische veters zijn zeer veelzijdig en kunnen op de meeste soorten schoenen worden gebruikt, van sportschoenen tot casual schoenen. Als je schoenen vetergaten hebben, is de kans groot dat onze elastische veters passen.

Ja, elastische veters zijn zeer geschikt voor zowel kinderen als ouderen. Kinderen kunnen leren hun schoenen snel en gemakkelijk aan te trekken, terwijl ouderen het gemak van het niet hoeven strikken van veters kunnen waarderen, vooral als ze problemen hebben met fijne motoriek.