De nieuwste generatie schoenveters

Het was een avond als elke andere in Rotterdam, toen ik iemand zag worstelen met zijn veters op de drukke Lijnbaan. Ik dacht bij mezelf: "Hoe kan het nog steeds zo zijn dat we in deze tijd onze schoenen nog steeds op dezelfde manier aan- en uittrekken als 100 jaar geleden?

 

Terwijl ik op zoek was naar manieren om mijn dagelijks leven te vergemakkelijken, ontdekte ik het bestaan van elastische veters. Hoewel de markt vrij beperkt was en er weinig keuze was in kleuren en varianten, besefte ik dat dit gemak niet alleen nuttig was voor kinderen en mensen met veterstrikproblemen, maar voor iedereen. Dus besloot ik om mijn eigen merk op te zetten, Agletless, met inmiddels het grootste aanbod aan elastische veters op de markt. Van kinderen die hun eigen veters niet kunnen strikken tot hardlopers die tijdens hun ochtendloop niet onderbroken willen worden - onze kleuren en varianten zijn eindeloos en gericht op het grote publiek. En zo begon mijn zoektocht naar tijdbesparing en gemak voor iedereen.

Geschiedenis van de schoenveter
Een revolutie in de geschiedenis van het sluiten van schoeisel heeft zich afgespeeld vanaf de 18e eeuw, toen we gespen gebruikten, naar de 20e eeuw, waarin we overstapten op schoenveters. En nu, aan het begin van de 21e eeuw, introduceren we Agletless® elastische veters als de nieuwste innovatie in deze lange geschiedenis van schoenveters.

Tijd is te koop

Met onze Agletless® elastische veters bieden we een oplossing voor iets wat we allemaal wel kennen: het tijdrovende proces van het strikken van traditionele veters. Gemiddeld trekken we onze schoenen 100.000 keer aan en uit in ons leven, wat betekent dat we gemiddeld 5 minuten per dag kunnen besparen door het gebruik van elastische veters. Als we dat elke dag doen, besparen we uiteindelijk 100 dagen aan tijd. Tijd is het enige wat echt telt, dus waarom zou je die niet besparen met onze gemakkelijk te gebruiken elastische veters?

 

tijd besparen door middel van elastische veters

Volgens een wetenschappelijke test bij Oxford University is de gemiddelde tijd die een persoon tijdens zijn leven van 82 jaar verspilt aan het strikken van veters 142.350 minuten, dat is ruim 3 maanden.

 

Revolutionaire elastische veters: duurzaam, comfortabel en met een modern ontwerp.

Onze Agletless® elastische veters bieden niet alleen gemak bij het in- en uittrekken van je schoenen, maar ook ultiem comfort tijdens het lopen dankzij hun dynamische pasvorm. De elasticiteit van de veters zal ook bijdragen aan een verbeterde bloedsomloop en het voorkomen van gezwollen en vermoeide voeten. Bovendien zullen je schoenen langer meegaan doordat ze minder belast worden door weerstand. En als extra bonus zullen je favoriete schoenen er ook nog eens moderner uitzien zonder die lelijke, lange lussen die altijd in de weg zitten of plotseling losschieten. Bekijk hier de uitgebreide handleidingen met afbeeldingen en video: Handleiding elastische veters

Waarom "Agletless"?
Het begrip "Aglet" verwijst naar het uiteinde van een veter (nestel). Wanneer je onze veters gebruikt, dan moeten deze uiteinde van de veters worden afgeknipt, de nestels worden hier dus verwijderd waardoor de veter nestelloos wordt, wat de naam en het logo van ons merk perfect samenvat. In het logo is de A bedoeld als een afbeelding van een schoen van bovenaf, met de L's die de afgeknipte nestels symboliseren. De naam Agletless weerspiegelt dus perfect het unieke kenmerk van onze veters: het ontbreken van nestels.
Agletless Elastische Veters