Het verhaal achter Agletless

Op een dag op de Lijnbaan in Rotterdam zag ik iemand worstelen met zijn veters. Dit kleine moment maakte mij aan het denken: waarom gebruiken we in een tijd waar alles evolueert, nog steeds dezelfde manier om onze schoenen vast te maken als 100 jaar geleden?

agletless over ons pagina

Het begin van Agletless

Tijdens mijn zoektocht naar een eenvoudiger leven, ontdekte ik niet zomaar elastische veters.
Door intensief onderzoek en het uitproberen van verschillende types, hebben we onze collectie niet alleen verfijnd, maar ook uitgebreid tot het meest omvangrijke en kwalitatieve assortiment dat vandaag de dag beschikbaar is. Bij Agletless bieden we jou 's werelds beste kwaliteit en het grootste assortiment elastische veters.

voordelen van elastische veters

Hiermee herschrijven we niet alleen de regels van schoeisel, maar ook jouw dagelijkse routines.

Bespaar elke dag tijd

Stel je voor dat je elke dag 5 minuten bespaart door niet je veters te hoeven strikken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de gemiddelde persoon in een leven van 82 jaar ongeveer 100 volle dagen aan het strikken van veters besteedt. Dat is tijd die je veel beter kunt gebruiken! Met Agletless win je die tijd terug.

tijd besparen met elastische veters

Meer dan alleen gemak

Agletless staat voor meer dan gemak. Onze elastische veters bieden een betere pasvorm, comfort, en duurzaamheid. Ze passen zich aan je beweging aan, verbeteren de bloedcirculatie en zorgen ervoor dat je schoenen langer meegaan. Bovendien geven ze je schoenen een moderne, strakke uitstraling.

Elastische veters van Agletless op een witte NIKE air force 09

De inspiratie achter de naam

De naam 'Agletless' komt van het idee dat je de aglets (of nestels) - de plastic of metalen uiteindjes van een veter - afknipt als je onze elastische veters gebruikt. Ons logo is geïnspireerd op het perspectief van een schoen van bovenaf, waarbij de afgeknipte aglets worden gesymboliseerd door twee 'L'-vormen in 'Agletless'. Dit ontwerp benadrukt onze unieke aanpak van veters zonder de noodzaak voor traditionele aglets.

agletless logo

Ervaar het verschil zelf

Maak kennis met de toekomst van schoenen dragen. Met Agletless elastische veters transformeer je elke schoen in een handomdraai. Probeer het zelf en zie hoeveel eenvoudiger je leven kan zijn. Stap in de wereld van comfort en stijl met Agletless, en krijg de tijd die je aan veters strikken verspilde terug.