Manieren-om-je-veters-te-rijgen-sawtooth-methode

Sawtooth - Rijgmethode 1

Het rijgen van veters is zoveel meer dan een simpele routine. Het is een weerspiegeling van je stijl, persoonlijkheid en soms zelfs vakmanschap. Hoewel er een scala aan rijgtechnieken bestaat, staat de Sawtooth methode hoog op de lijst van favorieten. Perfect voor platte elastische veters, deze methode geeft niet alleen een esthetische flair aan je schoenen, maar beïnvloedt ook hun pasvorm. Bijzonder populair voor het veteren van Nikes, geeft deze methode je sneakers een trendy uitstraling. Dus, waarom kiezen zovelen voor de Sawtooth en hoe kun je het zelf toepassen? Duik met ons mee in de wereld van veters en ontdek het!

Voor degenen die graag een frisse draai aan hun schoenstijl willen geven, biedt de Sawtooth rijgmethode een moderne en strakke look die zeker opvalt. Hier volgen de stappen om deze unieke methode zelf toe te passen: 

Stap 1

Zet de sneaker voor je neer met de neus naar je toe en haal de witte veter door de eerste oog (aan de kant van de wreef) van de schoen. Zorg dat je de veter weer vanaf de binnenkant van de schoen naar buiten trekt bij de bovenste oog.

Rijgmethode-sawtooth-stap-1-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 2

Pak nu het langste uiteinde van de veter en haal de nestel door de andere oog tegenover de onderste oog.

Rijgmethode-sawtooth-stap-2-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 3

Haal vervolgens de veter vanuit de binnenkant van de schoen schuin tegenover eruit en steek de veter er vervolgens weer aan de overkant in, zodat je een rechte veter krijgt parallel aan die van de onderste.

Rijgmethode-sawtooth-stap-3-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 4

Herhaal dit proces en je zal zien dat er een patroon zal ontstaan. Zorg er voor dat de schuine veter aan de binnenkant te zien is en de rechte veter aan de buitenkant, zoals op de afbeelding hieronder.

Rijgmethode-sawtooth-stap-4-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Stap 5

Uiteindelijk haal je vanuit de binnenkant de veter weer naar de buitenkant door de bovenste oog en klaar is kees!

Rijgmethode-sawtooth-stap-5-manieren-om-veters-te-strikken-of-rijgen

Het rijgen van veters lijkt misschien eenvoudig, maar met een beetje creativiteit en finesse kan het echt een fashion statement worden. De Sawtooth rijgmethode is hier een perfect voorbeeld van. Probeer het zelf uit en zie hoe het de uitstraling van je Nikes en andere sneakers volledig kan veranderen. Heb je andere unieke manieren om veters te rijgen? We horen graag je tips. Ontdek meer rijgmethodes op onze website en blijf experimenteren met je schoenenstijl!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.