Kies de perfecte elastische veters voor jouw schoenen

Bij Agletless weten we dat elke schoen anders is en elke drager zijn eigen wensen heeft. Daarom bieden we een breed assortiment elastische veters, afgestemd op verschillende behoeften. Lees verder en vind de perfecte veters voor jouw schoenen.

Inhoudsopgave

Platte elastische veters - 6mm: Favoriet bij kinderen

6mm platte elastische veters
blauwe elastische veters op skechers kinderen schoenen
beige elastische veters op volwassenen schoen

Deze 6mm platte elastische veters zijn een hit onder kinderen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en bieden uitstekend comfort, waardoor ze perfect zijn voor kinderschoenen en sneakers. Verkrijgbaar in diverse kleuren die bij elke outfit passen. Hoewel ze het populairst zijn bij kinderen, zijn deze veters net zo geschikt voor volwassen schoenen (zie foto met beige veters). Het is maar net waar je voorkeur ligt.

Platte elastische veters - 9mm: Populair bij volwassenen

9mm brede platte elastische veters
elastische veters voor volwassenen beige
Detailweergave van de magnetische sluiting op de 9mm platte elastische veters zonder strikken van Agletless® op witte Nike Air Force schoenen
 

Onze 9mm brede platte elastische veters zijn favoriet bij volwassenen. Ze zijn ideaal voor een breed scala aan schoenen en bieden de hele dag door een veilige en comfortabele pasvorm. Bovendien geven ze je schoenen een unieke en trendy uitstraling.

Platte elastische veters - 8mm: Universeel en trendy

 8mm platte elastische veters
Witte Nike Air Force schoenen uitgerust met bijpassende 8mm platte elastische veters zonder strikken van Agletless® - vooraanzicht
rekbare-veters-elastiek

De 8mm brede platte elastische veters zijn een veelzijdige keuze, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Ze zijn momenteel erg populair bij sneakers vanwege hun perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Ronde elastische veters - 3mm: Voor sport- en hardloopschoenen

 3mm ronde elastische veters
Roze hardloopschoenen uitgerust met witte 3mm ronde elastische veters zonder strikken van Agletless® - vooraanzicht
elastische veters wit op een vrouwelijke roze hardloopschoen van nike

Deze 3mm ronde elastische veters zijn perfect voor sport- en hardloopschoenen. Ze bieden een extra sterke grip, ideaal voor intensieve activiteiten. Ze verbeteren de prestaties van je sportschoenen en maken het aantrekken van je schoenen eenvoudiger.

Ovale elastische veters - 5mm: Voor veelzijdig gebruik

 5mm ovale elastische veters
vetersluiting zwart

Onze 5mm ovale elastische veters zijn veelzijdig en geschikt voor elk type schoen en gelegenheid. Ze bieden een veilige pasvorm en zijn gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor veelzijdig gebruik.

Driehoekige elastische veters - 3mm: Robuust voor werk- en wandelschoenen

3mm driehoekige elastische veters  
elastische veters extra stevig

De 3mm driehoekige elastische veters zijn extra sterk en ideaal voor robuuste schoenen zoals werk- en wandelschoenen. Ze verlengen de levensduur van je schoenen en maken het aantrekken van je schoenen eenvoudiger.

Fluffy platte elastische veters - 6mm: Speels en uniek

 6mm fluffy elastiek veters
fluffy veters fuzzy elastische veters agletless paars op nike air force 1 damesschoen

Deze 6mm fluffy platte elastische veters voegen een speels element toe aan elke schoen. Hun unieke textuur maakt ze perfect voor zowel kinderschoenen als voor iedereen die hun outfit een extra vleugje plezier wil geven.

Vergelijking van de verschillende sluitingsopties

Wil je meer weten over de verschillende sluitingen van onze elastische veters? Lees onze uitgebreide vergelijking van de sluitingsopties. Bekijk de video's om te zien hoe je onze verschillende sluitingsopties kunt bevestigen en gebruiken. Door op de afbeeldingen te klikken, krijg je specifieke handleidingen te zien.