veters in schoenen doen rijgmethode straight bar

Straight-Bar - Rijgmethode 3

Veters strikken kan meer zijn dan slechts een praktische handeling; het kan een statement zijn. Daarnaast hoeft het strikken van je veters niet ingewikkeld te zijn om er stijlvol uit te zien. Ontdek de kunst van de Straight-Bar-methode, een eenvoudige en chique manier om je schoenen te accentueren. Volg de stappen en ontdek hoe je jouw veters op een nieuwe manier in je schoenen kunt doen!

Stap 1

Kies een veter die perfect past bij de kleur en dikte van je schoenen. Plaats de schoen met de neus naar je toe voor de perfecte start.

Stap 2

Steek de veter van onderen door de onderste twee oogjes, zowel aan de linker- als rechterkant, naar binnen. Zorg ervoor dat beide uiteinden gelijk zijn voor een symmetrische basis.

Close-up van een grijze schoen met beige veters gestrikt met de straight-bar methode, een populaire veters in schoenen doen techniek.

Stap 3

Neem de linker veter en steek deze verticaal in het derde oogje naar boven, van binnen naar buiten. Dit creëert de eerste elegante verticale lijn.

Grijze schoen met elegante straight-bar rijgtechniek en beige veters, een stijlvolle manier van veters in schoenen doen

Stap 4

Pak nu de rechter elastische veter en steek deze eerst door het tweede oogje aan de rechterkant, van binnen naar buiten. Vervolg door dezelfde veter horizontaal in het tweede oogje aan de linkerkant te steken. De verticale en horizontale lijnen zullen elkaar kruisen.

Beige veters in grijze schoen met straight-bar methode, een modieuze en nette manier om veters te rijgen.
Detailopname van een straight-bar rijgpatroon in een grijze schoen, een veelgezochte techniek voor veters in schoenen doen

Stap 5

Neem dezelfde rechter veter en steek deze verticaal in het vierde oogje naar boven, van binnen naar buiten.

Geperforeerde grijze schoen met beige veters klaar om te dragen na het volgen van een straight-bar rijginstructie.
Straight-bar rijgpatroon op een grijze schoen, een eenvoudige en effectieve manier voor het doen van veters in schoenen

Stap 6

Gebruik de linker veter (die de eerste verticale lijn heeft gevormd) om horizontaal in het derde oogje aan de rechterkant te steken. Laat het uiteinde naar binnen komen.

Grijze schoen voorzien van de straight-bar rijgtechniek, een van de nette methodes om veters in schoenen te doen.

Stap 7

Pak dezelfde rechter veter en steek deze verticaal in het vijfde oogje naar boven.

Close-up van de straight-bar rijgmethode op een grijze schoen, een ideale manier om veters snel en stijlvol in schoenen te doen

Stap 8

Gebruik de veter die in het vierde oogje van binnen naar buiten is gestoken en steek deze horizontaal in het vierde oogje aan de rechterkant, van buiten naar binnen.

Instructieve close-up van beige veters rijgen in een grijze schoen met een strak straight-bar patroon

Stap 9

Steek dezelfde veter verticaal naar boven in het laatste vrije oogje aan de rechterkant.

Grijze schoen met de straight-bar rijgmethode toegepast, een efficiënte manier om veters in schoenen te doen voor dagelijks gebruik

Stap 10

Pak de veter die je in het vijfde oogje aan de rechterkant hebt gestoken en steek deze horizontaal in het vijfde oogje aan de linkerkant. Voltooi het patroon door dezelfde veter verticaal in het laatste oogje te steken.

Visuele handleiding van beige veters rijgen in een grijze schoen met een straight-bar patroon voor een strakke uitstraling
Stap-voor-stap demonstratie van veters in schoenen doen met een straight-bar methode op een grijze schoen

Stap 11

Maak de rijgmethode af door gebruik te maken van onze draaicapsule, magneetsluiting of clipsluiting, zodat je niet langer meer hoeft te strikken en kan genieten van het comfort en de stijl zonder gedoe!

Gedetailleerde weergave van een straight-bar veterpatroon in een grijze schoen, een trendy rijgtechniek voor veters in schoenen doen

Heb je andere interessante rijgmethodes die je met ons wilt delen? Laat het ons weten! Bekijk voor meer rijgmethodes op onze website.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.