De gouden magneet agletless elastische veters

We hebben goed nieuws! Onze winactie "De Gouden Magneet" is eindelijk begonnen en jij hebt de kans om deel te nemen. Elke twee weken maken we één gelukkige winnaar bekend uit onze e-maillijst, die uitgenodigd zal worden om onze unieke ervaring mee te maken. Jij kunt er voor zorgen dat jouw schoenen het podium zullen zijn voor onze innovatieve elastische veters, die we op onze manier op jouw schoenen zullen installeren en jouw schoenen zullen worden omgetoverd. Het allerleukste is dat de verzending, installatie en alles er omheen helemaal gratis is! 

Wat is De Gouden Magneet?

Met "De Gouden Magneet" hebben we iets speciaals in petto. Het is een magneetsluiting zoals we die normaal kennen, maar dan in een goud jasje. Het dient bovendien als uitnodiging om deel te nemen aan onze winactie. Bij de gouden magneet ontvang je niet alleen de sluiting, maar ook een bijsluiter met uitgebreide uitleg en een verzendlabel om je schoenen naar ons adres te sturen. Laat je schoenen transformeren en ervaar deze unieke ervaring!

De Gouden Magneet

Hoe kan ik meedoen aan de gouden magneet winactie?

Om mee te doen aan de gouden magneet winactie hoef je alleen maar een korte formulier in te vullen. Elke twee weken wordt er één willekeurige winnaar uit de lijst gekozen. 

Hoe werkt het?

Heb je de gouden magneten ontvangen? Gefeliciteerd je bent de gelukkige winnaar en mag meedoen aan deze unieke kans!

Stap 1: Verzend je schoenen

Met het verzendlabel dat is meegeleverd met de gouden magneet, kun je een paar schoenen naar keuze naar ons opsturen. Deze hoeven niet per se nieuw te zijn, dus oude schoenen zijn ook toegestaan.

Stap 2: Kies een gewenste kleur/vorm elastische veter (optioneel)

Indien je een specifieke kleur of type elastische veter wenst, kan dit aangegeven worden op het formulier dat is meegeleverd met de zending. Ben je het formulier vergeten mee te leveren? Dan kun je dit alsnog aangeven via e-mail of WhatsApp.

Stap 3: Kies een gewenste rijgmethode (optioneel)

Op het formuliertje staan ook een aantal manieren van veters in schoenen doen, denk bijvoorbeeld aan de volgende rijgmethodes:

  • Loopback
  • Sawtooth
  • The Ladder
  • Straight Bar
  • Schoenmakersmethode
  • Amerikaanse Methode
  • Diamond

Stap 4: Ontvang je schoenen 

Wij sturen je schoenen binnen 4-7 werkdagen terug nadat we ze hebben ontvangen.

Stap 5: Bekijk ons filmpje

Houd onze social media kanalen en YouTube-kanaal in de gaten om te zien hoe je schoenen zijn omgetoverd. Blijf onze social media kanalen volgen!