Ontdek onze exclusieve collectie witte veters, perfect voor een breed scala aan schoenen, van modieuze sneakers tot elegante formele schoenen. Elke stijl in onze collectie, van platte, ronde tot unieke fluffy veters, biedt duurzaamheid, elasticiteit, en een stijlvolle touch die je persoonlijke stijl benadrukt.

Platte witte veters voor damesmode, kinderen en meer

Met een breedte van 6mm en rekbaar tot 300cm, zijn deze veters ideaal voor zowel damesmode als unisex-stijlen, en bieden ze een stijlvol contrast in sneakers.

platte witte veters witte elastische veters 6mm breed plat in verpakking van NL's grootste elastische vetermerk Platte Witte Veters voor Damesmode en Meer

Duurzame witte veters voor sneakers

Deze 9mm brede veters, rekbaar tot 280cm, zijn perfect voor sneakerliefhebbers, en combineren duurzaamheid met elastische meerwaarde.

witte elastische veters close up afbeelding van het product met verschillende sluitsystemen elastische veters wit met sluitsysteem

Ronde witte veters voor formele en sportschoenen

3mm dik en rekbaar tot 250cm, geschikt voor zowel formele schoenen als sportschoenen, bieden deze veters veelzijdigheid.

witte ronde veters witte ronde veters witte veters hardloopschoenen

Brede witte veters voor wandelschoenen

Deze 8mm brede veters, rekbaar tot 270cm, zijn ideaal voor wandelschoenen en bieden uitstekende elasticiteit en stijl.

witte elastische veters breed witte elastische veters breed in verpakking

Ovale witte veters voor elegant schoeisel

Met een breedte van 5mm en een rek tot 250cm, zijn ze perfect voor het toevoegen van subtiele klasse aan elegante schoenen.

witte elastische veters witte veters in verpakking

Fluffy witte veters voor een speelse touch

6mm breed en rekbaar tot 250cm, deze veters zijn ideaal voor een speelse toevoeging aan zowel casual als sportieve schoenen.

Witte fluffy veters

Wat anderen zeggen

Ervaringen

Agletless®

Bestel nu je witte veters

Veelgestelde vragen

Om witte veters schoon te maken, week je ze in een mengsel van warm water en milde zeep. Wrijf ze zachtjes tegen elkaar om vuil en vlekken te verwijderen, spoel ze daarna grondig uit en laat ze aan de lucht drogen.

Ja, witte veters kunnen in de wasmachine. Plaats ze in een waszakje om te voorkomen dat ze verstrikt raken en was ze op een zachte cyclus met een mild wasmiddel.

Week witte veters voorzichtig in een oplossing van bleek en water (1 deel bleek op 4 delen water) voor ongeveer 5-10 minuten. Spoel ze daarna grondig uit om bleekresten te verwijderen.

Maak een pasta van zuiveringszout en water en breng dit aan op de witte delen van je sneakers. Laat het mengsel drogen en borstel het vervolgens af. Voor hardnekkige vlekken kan een zachte doek met milde zeep en water worden gebruikt.

Voor Nike sneakers gebruik je een zachte borstel en een mengsel van water en milde zeep. Borstel zachtjes over de schoenen en veeg ze daarna schoon met een vochtige doek. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën.

Was veters in warm, maar niet heet water. Een temperatuur van rond de 30°C is ideaal. Te heet water kan de veters beschadigen of doen krimpen.

Gebruik een tandenborstel of zachte borstel gedoopt in een mengsel van water en milde zeep om de witte randen van sneakers voorzichtig schoon te maken. Veeg schoon met een vochtige doek en laat aan de lucht drogen.