Witte veters

Ontdek onze exclusieve collectie witte veters, perfect voor een breed scala aan schoenen, van modieuze sneakers tot elegante formele schoenen. Elke stijl in onze collectie, van platte, ronde tot unieke fluffy veters, biedt duurzaamheid, elasticiteit, en een stijlvolle touch die je persoonlijke stijl benadrukt.

Platte witte veters voor damesmode, kinderen en meer

Met een breedte van 6mm en rekbaar tot 300cm, zijn deze veters ideaal voor zowel damesmode als unisex-stijlen, en bieden ze een stijlvol contrast in sneakers.

platte witte veters witte elastische veters 6mm breed plat in verpakking van NL's grootste elastische vetermerk Platte Witte Veters voor Damesmode en Meer

Duurzame witte veters voor sneakers

Deze 9mm brede veters, rekbaar tot 280cm, zijn perfect voor sneakerliefhebbers, en combineren duurzaamheid met elastische meerwaarde.

witte elastische veters close up afbeelding van het product met verschillende sluitsystemen elastische veters wit met sluitsysteem

Ronde witte veters voor formele en sportschoenen

3mm dik en rekbaar tot 250cm, geschikt voor zowel formele schoenen als sportschoenen, bieden deze veters veelzijdigheid.

witte ronde veters witte ronde veters witte veters hardloopschoenen

Brede witte veters voor wandelschoenen

Deze 8mm brede veters, rekbaar tot 270cm, zijn ideaal voor wandelschoenen en bieden uitstekende elasticiteit en stijl.

witte elastische veters breed witte elastische veters breed in verpakking

Ovale witte veters voor elegant schoeisel

Met een breedte van 5mm en een rek tot 250cm, zijn ze perfect voor het toevoegen van subtiele klasse aan elegante schoenen.

witte elastische veters witte veters in verpakking

Fluffy witte veters voor een speelse touch

6mm breed en rekbaar tot 250cm, deze veters zijn ideaal voor een speelse toevoeging aan zowel casual als sportieve schoenen.

Witte fluffy veters